Mojaponuda pozadinaMojaponuda pozadina grada

Moja Ponuda

Kako funkcioniše sajt Mojaponuda.rs?

Sajtovi kolektivne kupovine nude Vam razne usluge sa velikim popustima. Cilj je da bude kupljen najmanji određeni broj kupona da bi ponuda uspela i da biste ostvarili pravo na popust. Ukoliko ponudu ne kupi minimalan broj ljudi, koji je unapred određen za svaku ponudu, ponuda nije uspela i novac se ne skida sa Vašeg računa.

U grupnoj kupovini svi dobijaju i svi štede novac!

Sajt Mojaponuda.rs nudi Vam najmanje jednu primamljivu ponudu dnevno. Trajanje ponude, kao i minimalan i maksimalan broj kupona unapred su određeni, što znači da ponudu koja Vam se svidi, treba odmah da kupite!

Da biste obavljali kupovinu, morate se prvo registrovati na našem sajtu, i to na veoma jednostavan način: samo upišite Vašu e-mail adresu i željenu šifru. Nakon registracije, ne morate svaki dan posećivati sajt. Mi ćemo Vama slati naše neodoljive ponude na e-mail adresu koju ste naveli pri registraciji.

Ukoliko obavite kupovinu, i broj najmanje potrebnih kupona bude prodat, treba da uplatite navedeni iznos na jedan od ponuđenih načina. Potom ćete od nas, na Vašu e-mail adresu, dobiti kupon. Onda je na Vama samo da uživate!

Ukoliko Vam se sviđaju naše ponude, odvojite samo nekoliko minuta i preporučite nas prijateljima!

Moja ponuda Logo

Agencija LONAMARK
Rudi Čajaveca 23/6
11000 Beograd

PIB - 107721596
Matični broj - 62944285
Šifra delatnosti - 6312
mob: +381 (60) 670 10 17
e-mail: info@mojaponuda.rs

eMS d.o.o. posreduje u prometu roba i/ili usluga na Internetu u ime i za račun firme Ayotech d.o.o., na čijoj prodavnici vršite porudžbinu. Na Vašem izvodu od Banke izdavaoca Vaše platne kartice će biti prikazano zaduženje za račun eMS d.o.o. (www.e-services.rs)